Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

15 jaar hyperventilatie opgelost in twee maanden!a

Margriet , 42 jaar

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje

Hallo Tom,


Na jarenlang veel last te hebben gehad van hyperventilatie, merkte ik eigenlijk direct na het innemen van de bach bloesem mix dat het iets deed en heb vervolgens trouw de druppels een aantal maanden ingenomen. Nu een twee maanden niet meer ingenomen, niet eens bewust maar gewoon als vanzelf leek het alsof ik de druppels niet meer nodig had.

Voorbeeld: deze zomer fluitend over het vliegveld gelopen bijv. een plek waar ik door de grote mensenmenigte en de normale opgewonden spanning van op vakantie gaan etc. altijd liep te suizebollen. Ik had de druppels wel bij me… maar heb er niet eens aan gedacht om ze in te nemen.

Nu komt er een redelijk stressvolle periode aan, uit voorzorg ga ik weer innemen. Ik heb zo lang last gehad van hyperventilatie dat het wel even duurt voordat het echt uit mijn systeem (lees hoofd) is, vandaar die druppels uit voorzorg voordat de sneeuwbal en de angst om een aanval te krijgen weer de kop op gaat steken. 

Door de bach bloesem heb ik nu ervaren hoe heerlijk het is om geen angst te hebben voor een aanval, er niet eens stil bij te staan. Letterlijk een verademing.

mvg
Margriet

 

Noot: resultaten kunnen variëren

Andere getuigenissen
Top van de pagina